Sport

De schoolsportvereniging Suomi organiseert allerlei sportactiviteiten, die na schooltijd plaatsvinden en waar leerlingen van OBS Finlandia aan kunnen deelnemen. Steeds minder leerlingen worden lid van een officiële sportvereniging. Daarnaast wordt het aantal spelende kinderen op pleintjes en speelveldjes ook steeds minder. Daarom wordt op OBS Finlandia de kans geboden om na schooltijd te sporten en te spelen. De sportactiviteiten vinden plaats in de gymzaal, het sportplein of op school. Ook dit keer zullen er weer verschillende activiteiten georganiseerd worden. Enkele activiteiten die het afgelopen schooljaar georganiseerd zijn, zijn: voetbal, sportXtra, Lekkerfit kleuters, basketbal, volleybal, streetdance, kom je buiten spelen?! en nog veel meer!